Инфо

5. октобар 2023.5. окт 2023.
Н. Цвејић

Н. Цвејић

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Старт изнад очекивања

У Пазови мали дерби кола. Старт Шапчанки изнад очекивања. Младост подмладила тим, али стартовала такође изнад очекивања
Након жреба такмичарских бројева Медицинар је био у тешкој ситуацији, јер је знао да га у прва четири кола очекују три екипе које су претходне сезоне играле у плеј офу и једна која је до финиша, заједно са њима, била у плеј оф трци. Након три кола, без сумње може да се констатује да су Шапчанке стартовале изнад очекивања. Војводина је декласирана у понедељак и то без Александре Васић и много оптимизма Шапчанке носе и у Нову Пазову.

Медицинар – Војводина 36:18 (17:10)
Хала Зорка. Гледалаца: 400. Судије: Мусић и Ђурашиновић (оба Врбас). Седмерци: Медицинар 8(8); Војводина 5(4). Искључења: Медицинар 14; Војводина 8 минута.
МЕДИЦИНАР: Јарић (2 одбране), Јовановић 7, Обрадовић 1, Илић 1, Радић 2, Радовић 2(2), Лацкоцић, Васић 1, Цвејић (9 одбрана), Благојевић 4, Стевић, Драгосављевић 5, Мандић 10(4), Ракић 3, Јаковљевић.
ВОЈВОДИНА: Шаранчић (4 одбране), Аћимовић 12(3), Савић, Божић, Мијаиловић, Чабаркапа, Гутеша (1 одбрана), Тодоровски, Величковић 1, Сивчев 1, Булатовић (3 одбране), Трифуновић 1, Ђулинац, Бахун, Митровић 1, Дринић 2.


-Тренирамо добро, трудимо се из меча у меч да напредујемо и да на терену покажемо више него у претходној утакмици. Играмо без страха, имамо поверења у своје могућности и када испоштујемо договор са тренером, на паркету заиста делујемо добро. Драго нам је због две победе и у петак нас чека незгодно гостовање, међутим наш циљ није да будемо јак ривал, већ да остваримо и тамо победу – рекла је Тамара Мандић, најефикаснија у мечу против Војводина.

Т. Мандић (фото: СРЛ фб страна)


Младост је многе изненадила претходе сезоне уласком у плеј оф, била је на прагу сензације када је у првом мечу полуфинала победила Јагодину у Јагодини, међутим није имала снаге за чудо. Ове сезоне је тим подмлађен, не толико физички снажан, колико брз, те су контранапади највећа опасност. Напустила их је заштитни знак Милица Глушица, а појачала их је искусна Јелена Стекић, уз неколико млађих рукометашица из нижег ранга. Имају исти учинак као Медицинар и вредне победе над Радничким и у Нишу, на тешком гостовању.

Медицинар је претходне сезоне славио у Шапцу, поражен је у Пазови, а после доброг старта оба тима, овај дуел је и мали дерби кола.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa