Инфо

5. април 2012.5. апр 2012.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

БАЗЕН, ДРУГА ФАЗА

Општина Владимирци све је ближа остварење сна генерација, и стварању спортско пливачког комлекса, који је после тендера кренуо у другу фазу, финализације прелепог изгледа. Локална самоуправа је обезбедила средства, и ту препреке нема по речима председника општине Владице Марковића.
- Ми са своје стране чинимо све, да учинимо овај простор меком за житеље општине свих генерација. Ради се квалитетно, исти извођач је наставио послове, и за очекивати је да до отварања у јуну месецу буде све ритмом који је обећан, и који после пар деценија обећања даје комлекс базена са пропратним садржајима, који ће дати све богатији садржај житељима општине, задовољан је први човек општине.
Базену се радују и у околним градовима пошто, је најављена нижа цена од осталих сличних објеката, али председник додаје.
- Ми ћемо учинити и корак даље. Следи палета изненађења, али ћемо их до отварања ипак обавити велом тајне. Да би се задовољство увећало, уз смешак додаје Марковић, и већ радује базену који је толико емоција створио и међу неверним Томама.
Бројни радници и механизација гарант су да ће базен у Владимирцима бити у понуди пробирљивих појединаца, и клубова већ од старта сезоне, надају се у општини сви.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa