Инфо

19. октобар 2023.19. окт 2023.
Бошко Ђоковић
Ин Мемориам

Бошко Ђоковић

11. октобра 2023.год напустио нас је Бошко Ђоковић врхунски професионалац у свом послу, драги колега и пријатељ. У нашој установи је радио од 1994. год, као дипл. инг технологије, а касније магистар технолошких наука - подручје хемијско инжењерство.

Радни стаж започео је у Центру за хигијену и хуману екологију, лабораторији за санитарну хемију и екотоксикологију, а био је носилац посла на увођењу Система управљања квалитетом у Заводу за јавно здравље Шабац 2005. године и акредитације лабораторија 2007. године. Од тада је био на функцији помоћника директора за управљање квалитетом.

Изузетан допринос је дао у припреми процедуре за проверу критеријума за добијање националне награде за пословну изврсност – „ОСКАР КВАЛИТЕТА“ за коју је Завод за јавно здравље Шабац конкурисао. Увек спреман да помогне, саслуша, подели савет, био је подршка сваком коме је требало. Заводу за јавно здравље Шабац, који је сматрао својом другом кућом био је посвећен до последњег тренутка.

Памтићемо га као великог професионалца, ентузијасту посебних способности, посвећености и топлине.
Наш Боле је био и остао синоним за посао који је радио, али и мерна јединица за најбоље особине које један човек може имати, синоним за квалитет, као и сви Ђоковићи.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa