Инфо

19. октобар 2023.19. окт 2023.
У Поцерском Метковићу  асфалтирано пет улица
НАСТАВЉАЈУ СЕ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ ПУТНЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ

У Поцерском Метковићу асфалтирано пет улица

Настављају се радови на изградњи путне инфраструктуре на сеоском подручју. У Поцерском Метковићу асфалтирано је пет улица: Војводе Мишића, Милоша Обилића, Карађорђева, Вука Караџића и Светосавска. Укупна дужина путне инфраструктуре је 2,7 километара, а вредност радова 24,5 милиона динара.

- Континуирано теку радови на сеоском и градском подручју. Тренутно смо на 115. километру путне инфраструктуре. Нећемо се зауставити. Одавде, машине се селе на Летњиковац, а потом у Петловачу, Рибаре, Прњавор.. Ускоро ћемо асфалтирати Савску улицу у Шапцу и урадити пешачку и бициклистичку стазу. Развијамо град Шабац и од њега правимо Град будућности, истакао је градоначелник Шапца др Александар Пајић.



Урађен је први слој асфалта у улицама у којима је био неопходан. Мештани су видно задовољни.

- Уложено је као никада до сада у Поцерски Метковић. У последих 50 година нисмо добили асфалт.

Надамо се да ће наредне године бити довршене још неке улице и атарски путеви. До сада је испуњено све што је обећано, не сумњам да ће тако и даље бити, каже Драган Златарић, председник МЗ Поцерски Метковић.



Борисав Ракић има 86 година и добро памти како је до скоро било.

Како је овде било пре асфалта, немогуће је описати. Немам снаге ни да причам о томе како сам у младим годинама муке мучио кад сам овуда пролазио и са пар волова превртао у бару кола дрва. Захваљујем градоначелнику Шапца за овај пут који за свог века нисам ни мислио да ћу дочекати.
М.Ф.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa