Инфо

19. октобар 2023.19. окт 2023.
Црн дан на  мачванским путевима
У НЕДЕЉУ ВИШЕ ТЕШКИХ САОБРАЋАЈНИХ НЕЗГОДА

Црн дан на мачванским путевима

Током протекле недеље у само једном дану две особе су изгубиле живот, а пет је тешко повређено у саобраћајним нерећама на путевима у Мачви. Најтеже повређеној, осамнаестогодишњој девојци, лекари у Београду се боре за живот.

Током ноћу, у недељу око 2.30, враћајући се са прославе отац (1975.) је погинуо, док је ћерка (2005.) задобла тешке повреде опасне по живот. Незгода се догодила у Совљаку, а отац и ћерка су из Бадовинаца. Незванично, ћерка је аутомобил марке БМВ возила без положеног возачког испита. Излетела је са пута и ударила у дрво. Отац је преминуо на лицу места, док је девојка без свести довезена у ургентни пријем шабачке Опште болнице, одакле је, због тежине повреда, транспортована у Клинички центар у Београду.



Током дана у саобраћајној незгоди у Штитару повреде су задобиле три особе.
И.П. стар 23 године погинуо је на лицу места, док је деветаестогодишњи Д.А. у Клиничком центру у Београду. Незгода се се догодила између Петловаче и Рибара. Младићи су се налазили у аутомобилу којим су излетели са коловоза и ударили у ограду једног дворишта. Младиће су ватрогасци извукли из потпуно смрсканог аутомобила. Незгода се догодила око 18.00 часова.

Отприлике у исто време догодила се и незгода у Петковици. Незванично, један аутомобил је прешао на супротну страну и ударио у други аутомобил у ком су се налазили М.Б. (1971.) и М.Л. (1996.). Иако су према првим информацијама обоје задобили лакше повреде детаљнијом дијагностиком у ургентном пријему утврђено је да М.Б. има тешке повреде.

Нешто касније догодила се и саобраћајна незгода у Прњавору. И.Ј. (1986.) задобила је повреде када се аутомобил којим је управљала сударио са камионом који је, према незваничним информацијама прешао на супротну страну. Са женом је у аутомобилу била и њена ћерка стара 16 година. Мушкарац који је био за воланом камиона, босански држављанин, задржан је у полицији због тешког дела против безбедности саобраћаја.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa