Инфо

9. новембар 2023.9. нов 2023.
Драгосављевић у продору (фото: ЖРК Медицинар)

Драгосављевић у продору (фото: ЖРК Медицинар)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Крушевац након чуда

Победа Медицинара против Звезде пре меча је сматрана чудом, а то чудо се и догодило. Ниједна од екипа није била комплетна, недостајале су Радић на једној и Гаровић на другој страни. Фаворит је носио црвено-белу опрему, но победу је однео млади, фанатични тим у црно-плавој комбинацији. Успех у Кушевцу би могао отворити најсјајније перспективе у 2024. Победа би Шапчанке вратила и у плеј оф борбу.

Медицинар – Ц. Звезда 28:27 (13:13)
Хала Зорка. Гледалаца: 500. Судије: Бубања и Црњански. Седмерци: Медицинар 8(7), Ц. Звезда 4(3); Искључења: Медицинар 14; Ц. Звезда 12 минута.
МЕДИЦИНАР: Јовановић 2, Обрадовић, Илић, Радић, Радовић 5, А. Васић 5, Лацковић 3, Гезовић (7 одбрана), Васић 2, Цвејић, Благојевић 8(7), Стевић, Драгосављевић 2, Мандић 1, Вуксановић (5 одбрана).
Ц. ЗВЕЗДА: Нинковић (8 одб), Стаменић 12(3), Мајкић 1, Савић, Ристић, Бонер 1, Глушица 4, Андрић, Јанкетић, Цвијановић, Видић, Стаменковић 1, Симић 3, Качаревић (5 одбрана), Манчић 1, Ранчић 4.


Напредак се вратио у Супер лигу након дуго година играња у нижим ранговима. Реч је о младој екипи која је дуго на окупу, ангажоване су играчице из Супер Б лиге да појачају конкуренцију. До сада су победиле једину екипу без бодова, Војводину, и играле нерешено против Радничког, све остале мечеве су изгубили. Иако су новајлије, имају неколико искусних рукометашица које су и ослонац: Атанасковић, Грозданова, Николић, Катарина Радовић...

Шут А. Васић (фото: ЖРК Медицинар)


-Напредак није имао среће са жребом на старту. Пратимо их и њихове игре су све боље. Ово је дуел где сигурно обе екипе виде прилику за победу. – истиче тренер Ненад Тешић.

До паузе у Супер лиги Медицинар након Крушевца очекује и гостовање Бекаменту у Аранђеловцу.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa