Инфо

31. мај 2012.31. мај 2012.
СВЕ СПРЕМНО ЗА УПИС СТУДЕНАТА

САВРЕМЕНИ ПРОГРАМИ И ПРИЗНАТ КВАЛИТЕТ

Све три шабачке Високе школе успешно су прошле процес петогодишње провере квалитета. Одлуком Акредиационе комисије оне су стекле право да и у наредном периоду упишу академце на различите студијске програме. Суденти који од јесени почну са похађањем наставе у Шапцу могу да очекују савремен наставни план и програм, као и прошлогодишњу цену школарина
Могућност уписа на Високој школи струковних студија за образовање васпитача имаће 190 студената, како на основним, тако и на специјалистичким студијама, а према речима директорке др Светлане Карић, у плану је акредитација још два студијска програма на специјалистичким студијама.
- Висока школа стуковних студија за образовање васпитача ове године уписаће 120 студената, од којих ће се 75 финансирати средствима из буџета. Ове године организовали смо припремну наставу за полагање пријемног испита, која ће се одржати 26. јуна. Имамо пет акредитованих програма, један на основним и четири на специјалистичким студијама. Седамдесет академаца на специјалистичким студијама могу бирати између уписа на студијске програме Методике реализације припремног предшколског програма, Музичко сценског израза, Ликовног васпитања и Физичког васпитања. Осим ових смерова, планирамо да у најскоријем временском периоду добијемо акредитацију за још два студијска програма: Менаџмент у образовању, култури и медијима, и Образовање васпитача за рад са децом јасленог узраста. Већ четири године износ школарине је исти, на основним студијама 50. 000, а на специјалистичким студијама 60. 000 динара, при чему се увек договарамо са студентима приликом плаћања рата. Наши студијски програми усклађени су са интересовањима студената и потребама на тржишту рада, што потврђује и велико интересовање академаца за упис у Високу школу стуковних студија за образовање васпитача. Највећи број студената долази са територије Мачванског округа, али имамо и студенте који долазе из Колубарског округа, Обреновца, Београда и Смедерева - истиче Светлана Карић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa