Инфо

31. мај 2012.31. мај 2012.
ВЕЛИКА МОТО ЖУРКА У ШАПЦУ

БРУЈАЊЕ МОЋНИХ МАШИНА

Протеклог мајског викенда, на простору шабачког хиподрома, по осми пут по реду, Шабац је био домаћин окупљања љубитеља двоточкаша. Према тврдњама организатора овогодишњи мото скуп посетило преко 1.000 мотоциклиста и око 8.000 посетилаца
У организацији Мото клуба „Чивија“, уз покровитељство Градске управе и Туристичке организације Шабац, један од највећих сусрета бајкера у региону и ове године окупио је велики број моториста. Иако је током првог дана скупа киша омела долазак неких кампера, већи број је оних који нису одустали због временских прилика.
Поред локалних бендова, познатих домаћој публици, догађај су својим наступом увеличале највеће рок звезде Yу група и Рибља чорба.
- Први пут смо у Шапцу на мото скупу. Дошло нас је четворо. Пре пар дана стигли смо у Београд, навикли смо се на кишу, тако да нам неће покварити угођај. Провод је одличан, каже група моториста из Словеније.
Први који је стигао на хиподром је Бобан Милутиновић из Лазаревца, који не пропушта овај скуп.
- Редован сам учесник и осталих сусрета бајкера, али „Чивија“ је увек правила добар, препознатљив амбијент и увек одлазимо задовољни, препуни одличних утисака. Пре свега ово је сјајан догађај за све мотоциклисте у Србији.
- Киша нас је пратила све време. Ово је један од најорганизованијих мото скупова у Србији, а што је најважније увек оправда очекивања присутних, истакао је бајкер Небојша Милишић из Требиња.
Сваке године је све више посетилаца и учесника из бивших Југословенских Република, Пољске, Немачке, Словеније, који уживају у доброј забави, уз добру музику и обавезно дефиловање кроз град.
У поподневним сатима стотине мотора кренуло је са хиподрома ка центру града. Наши суграђани имали су прилику да уживају у спектакуларном дефилеу мотоциклиста.
Током вечерњих часова колоне заљубљеника у добру рок музику хрлиле су ка хиподрому. Богат музички програм, обележио је овогодишњи скуп. Врхунац је достигнут у петак и током суботње вечери, када је наступима поменутих бендова присуствовало око 8.000 људи.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa