Инфо

6. јун 2024.6. јун 2024.
Фото: Приватна архива

Фото: Приватна архива

НОВИ УСПЕХ ШАБАЧКИХ БАЛЕРИНА НА ПРЕСТИЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ

Шест медаља за Тару, Дуњу и Каћу

Тара Цветковић, Дуња Нешић и Катарина Стекић са међународног плесног такмичења Ухвати ритам, одржаног у недељу у Београду, вратиле су се у Шабац са шест медаља, четири златне и две бронзане. Тара је била најбоља у конкуренцији сениора професионалаца, у дуету са седмогодишњом Катарином освојила је злато у Дуету, док су Дуња и Тара биле најбоље у две дуетске кореографије, Катарина и Дуња су у соло наступима освојиле су бронза, а Дуња је била и пета у јуниорској конкуренцији била и највећа.

Фото: Приватна архива


Младе “Ассолуте“ балетска секција КУД “Абрашевић“ за собом су оставиле играче из Балетске школе “Луј Давичо“ и чувеног “Dance Factory”.

Фото: Приватна архива


Ове године фестивал “Ухвати ритам“ прославио је 20 година постојања. Наступио је огроман број играча из свих најзначајнијих клубова из Србије и Региона, а у “МТС дворани“ играло се 14 сати.

Фото: Приватна архива


Тара је, уз припремање испита на Ветеринарском факултету у Београду,пронашла врмена и да осмисли нове кореографије и припреми их са Дуњом и Катарином за ово престижно такмичење. Непроспаване ноћи, умор и сузе награђени су признањима, али и аплаузима жирија и публике.
М.М.

Најновији број

18. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa