Инфо

13. јун 2024.13. јун 2024.
Успешни у 23/24 – МП Еликсир (фото: РК Металопалстика)

Успешни у 23/24 – МП Еликсир (фото: РК Металопалстика)

РУКОМЕТ: МЕТАЛОПЛАСТИКЕ НА КРАЈУ 23/24

Успешна сезона

Металопластика је једини тим у Србији који је у претходној сезони освојио медаљу у свакој од четири такмичарске категорије. У најмлађој (до 12 година) су шампиони Србије, сениори и играчи до 16 година вицешампиони, а тим до 14 година трећи у Србији (једини пораз у целој сезони, био је у полуфиналу Првенства). У све четири категорије, Металопластика има највише играча у иделним сатсавима.

-Јако успешна сезона на свим нивоима, од сениорског до млађих категорија. Поносни смо на резултате. Иза њих стоји предан, посвећен и квалитетан рад свих људи у клубу, играча свих категорија, тренера, стручних штабова, руководства, стална подршка верних навијача. Труд и рад се исплате и то је показала претходна сезона – истиче директор клуба Славиша Стојиновић.

С. Стојиновић


Металопластика Еликсир ће у наредној сезони имати новог тренера. Давид Рашић, некадашњи рукометаш клуба и први помоћник Владе Матића у претходне две сезоне именован је за шефа стручног штаба.

-Одабир Давида Рашића за тренера је био логичан избор. Ми смо клуб који даје прилику не само младим играчима, већ и младим тренерима. Он је неколико година уз први тим, одлично познаје првотимца, изградио је одличан однос са њима, познаје их у душу, усавршавао се, жели да напредује даље и уверени смо да смо донели праву одлуку. Има апсолутну подршку руководства и сигурни смо да ће остварити добре резултате – додаје директор Клуба.

Сребро на грудима (фото: РК Металопалстика)


Успостављени однос са играчима је важан, јер прошлосезонски састав неће претрпети велике измене и велика већина играча ће и од септембра носити плави дрес шабачког суперлигаша.
- Брајовић је отишао у Чурго, Јовановић прелази у Војводину. Ангажовали смо левог бека Боривоја Ђукића, дете клуба које се након периода у иностранству враћа у свој клуб. Сагласни смо да пружимо прилику Брани Мирковићу да се искаже на десном беку, нећемо ангажовати новог играча на тој позицији – закључио је Стојиновић.
Д. Б.

Најновији број

11. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa