Инфо

28. јун 2012.28. јун 2012.
У УЛИЦИ КОКЕ ЂОРЂЕВИЋА

НОВИ АСФАЛТ

Након припремних радова, прошлог уторка почело је асфалтирање улице Коке Ђорђевића у насељу Чавић, МЗ Јевремова. Дужина коловоза је 150 метара, ширина шест метара, а вредност радова 3,5 милиона динара
Град Шабац наставља интензивну политику изградње и реконструкције саобраћајница. Градоначелник Шапца Милош Милошевић подсетио је на бројне локације у граду где су радови у току ““ улице Кајмакчаланска, Владе Јовановића, Проте Смиљанића, Краљице Марије, Ратних војних инвалида... Наредне седмице очекује се почетак изградње тротоара у улици Вука Караџића од платоа код Нове робне куће до раскрснице са улицом Авде Карабеговића.
- Ускоро ће почети изградња сливничке мреже у улици Шестог пука и првом делу улице Стевана Првовенчаног, што ће их учинити градским улицама у правом смислу те речи. Ових дана биће расписан тендер за избор извођача за изградњу трим стазе и постављање јавне расвете на Летњиковцу. Све ове активности Град обавља посредством ЈП за управљање грађевинским земљиштем, којем је за финансирање инвестиција и осталих делатности опредељено 300 милиона динара из градског буџета, навео је градоначелник Шапца Милош Милошевић.
Јелена Јекић, одборница, задовољна је чињеницом да су у МЗ „Јевремова“ још само две улице без асфалта, док Драган Чолић, председник МЗ Јевремова, истиче изградњу многобројних објеката који знатно доприносе бољим условима живота грађана.
- Добили смо здравствену амбуланту, ускоро и апотеку, велики број дечјих игралишта је опремљен, а нарочито је важна семафоризација раскрснице улица Николе Пашића Сурепове и Поцерске која је до недавно била једна од најнебезбеднијих у граду, подсећа Чолић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa