Инфо

5. јул 2012.5. јул 2012.
ДАНИ ДРИНСКЕ РЕГАТЕ У ЉУБОВИЈИ

ПРОВОД ЗАГАРАНТОВАН

Традиционална, једанаеста по реду Дринска регата, одржаће се 14. јула, на реци Дрини од Рогачице до Љубовије, на воденој траси дугој 40 километара
Дани Дринске регате под покровитељством општине и Туристичке организације Љубовија почињу 7. јула. Увертира овогодишње регате је Малинијада, која ће се одржати на Лукића брду. Изложба малина, као и производа од овог воћа почеће у 13 часова.
- Поред припремања производа од малине, такмичари ће показати своје умеће у справљању рибље чорбе. У поподневним сатима жири ће оцењивати специјалитете, а за 18 часова предвиђено је проглашење победника и додела награда. Очекујемо велики број гостију, поготово што је викенд, рекао је Мирослав Живковић, задужен за овај догађај.
Наредног дана, тачније у недељу, одржаће се Скобаљијада, такмичење у пецању скобаља у Црнчи.
- Од раних јутарњих часова почеће пријава учесника. Следи пецање, мерење улова, а у 16 часова проглашење победника, подела награда, уз музику, дружење и закуску, рекао је Ратко Марковић.
Читаву седмицу обележиће разна спортска дешавања, анимације за децу и остали пратећи садржаји.
- Циљ нам је био да програмом задовољимо различите музичке укусе. Присутни ће уживати у концертима народне и забавне музике. Новина за ову годину је пена парти, која ће се одржати 14. јула. Очекујемо велики број учесника, који ће пловити Дрином, као и велики број посетилаца. Добар провод је загарантован. Сви који нас посете понеће незаборавне утиске са пловидбе најлепшим током Дрине, рекла је директор ТОЉ Слађана Грујичић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa