Инфо

5. јул 2012.5. јул 2012.
ГОДИШЊЕ НАГРАДЕ ЗА УЧЕНИКЕ И НАСТАВНИКЕ

ГРАД ПОДСТИЧЕ УСПЕХ

Град Шабац, традиционално на Видовдан, наградио је ученике основних и средњих школа који су освојили једно од прва три места на републичким и међународним такмичењима, као и наставнике који су их припремали. Поздрављајући награђене и честитајући им успехе, Јасминка Ристивојевић, члан Градског већа, истакла је да су шабачки ученици још успешнији, о чему говори већи број награђених у односу на претходну годину.
- Град ће и даље подстицати младе, талентоване и успешне и тако учествовати у стварању квалитетних кадрова. То је најбоља промоција Града јер само млади и стручни кадрови могу да допринесу његовом развоју и и напретку читаве држеве, нагласила је Јасминка Ристивојевић.
Она је такође подсетила да је у протеклих десет година у реконструкцију и изградњу објеката образовања Град Шабац уложио 800 милиона динара, што је омогућило квалитетне услове за рад у свим школама на градском и сеоском подручју.
Када је реч о основним школама, награђено је 45 ученика и 21 наставник. Укупан износ награда за ученике је 333.000 динара, а за наставнике 181.000 динар.
Број награђених средњошколаца је 93, а наставника 32. За ученике средњих школа издвојено је 722.800 динара, а за наставнике 388.200 динара.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa