Инфо

12. јул 2012.12. јул 2012.
ОДРЖАН САСТАНАК ОРГАНИЗАЦИОНОГ ОДБОРА „ФИНА ШАБАЧКОГ МАРАТОНА“

ЗАВРШНЕ ПРИПРЕМЕ

Пре два дана, у уторак, одржан је први састанак Организационог одбора „ФИНА шабачког маратона“ који ће ове године бити организован 5. августа. По речима присутних чланова одбора припреме за овај међународни спортски спектакл ближе се крају. Сви преостали техничко - организациони детаљи биће одрађени на време, а Шабац ће спремно дочекати светску пливачку елиту. Охрабрује утисак да је координација између представника војске, полиције, градске управе, хитне помоћи, судија, људи ангажованих за средства везе, чамце, и свих других ангажованих служби и институција, веома добра, што би требало да резултира добром организацијом трке и свих пратећих садржаја.
Драгојло Лазић, директор Туристичке организације Шапца, рекао је да се све активности реализују у превиђеном року, и нагласио значајну помоћ Војске Србије која је, по одобрењу министра одбране Драгана Шутановца, омогућила бесплатно постављање и коришћење понтона, што је Граду Шапцу и организаторима уштедело преко 200.000 динара. Војислав Мијић, извршни директор маратона подсетио је на нова правила и ригорозније контроле које захтева Светска пливачка федерацаија ФИНА, под чијим окриљем се организује трка од Јарка до Шапца. Мијић је истакао и први наступ пливача из Данске, као и најквалитетнији женски такмичарски састав до сада. Извршни директор маратона позива све власнике чамаца који су заинтересовани да се укључе у организацију трке, да се пријаве у Туристичку организацију града Шапца (ТОШ) у Карађорђевој 5, или на телефоне 015/ 347-383 и 347-384.
- Задовољство ми је што по први пут могу да будем део тима који организује овако значајну спортску манифестацију. Чланови Организационог одбора обавестили су ме који су се то мањи пропусти и проблеми појављивали протеклих година, и максимално ћу се потрудити да их овога пута исправимо - рекао је Немања Пајић, заменик градоначелника Шапца и председник Организационог одбора маратона.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa