Инфо

12. јул 2012.12. јул 2012.
ОДРЖАНА ПРОМОТИВНА ПЛОВИДБА ПРЕД ДРИНСКУ РЕГАТУ

ПОЗИТИВНЕ ВИБРАЦИЈЕ

Општина Љубовија и Туристичка организација Љубовија протеклог викенда организовале су промотивну пловидбу Дрином, како би на најбољи начин најавиле долазећу Дринску регату. Регата се одржава традиционално 14. јула, већ једанаест година за редом.
- Учесници промотивне пловидбе били су представници медија, организатори и службе које подржавају ово велико дешавање. На три пловила било је двадесетак учесника. Изузетно јутро на Дрини и бистра вода само су најавили још једно незаборавно дружење-карневал на води. Имали смо изузетну пловидбу на немирној води ове зелене лепотице, са које шаљемо позитивне вибрације, рекла је директор ТОЉ Слађана Грујичић, позивајући све љубитеље природе, сплаварења и доброг провода да их посете и заједно плове у суботу 14. јула.
У оквиру Дана Дринске регате прошле недеље одржана је друга по реду Скобаљијада у Црнчи. Тридесет такмичара надметало се у пецању скобаља. Најуспешнији је био Дејан Познановић из Ужица. На другом месту нашао се Звездан Михаиловић из Узовнице, а на трећем Немања Пановић из Црнче. Најмлађи учесник био је Виктор Пановић из Црнче, а најстарији Гвозден Ђурић из Узовнице.
Велика посећеност, као и број учесника су много већи у односу на прошлу годину, што говори о све већем интересовању за манифестације овог типа.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa