Инфо

26. јул 2012.26. јул 2012.
МЛАДИ АЗБУКОВЧАНИ НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ У КАРАТЕУ

ПЕТ МЕДАЉА ИЗ ПАРИЗА

На Европском првенству каратиста за младе у Паризу, чланови карате клуба „Дрина Љубовија“ освојили три сребрна и два бронзана одличја
Четворо каратиста, предвођени тренером Иваном Николићем начинили су подвиг за памћење. Јована Томић освојила је две сребрне медаље у борбама појединачно и екипно. Јована Јовановић окитила се сребром у борбама екипно. Сара Живковић екипно у катама и Мирослав Недељковић екипно у борбама, поносно су се кући вратили са бронзаним медаљама.
- Изузетно сам задовољан учинком својих такмичара. Јована Томић је без сумње оштећена, али шта је ту је. И овог пута успели смо да одржимо традицију успешних наступа. Наредне године наша земља биће домаћин Европског првенства за младе у каратеу, које ће се одржати у Крушевцу. Надам се да ћемо остварити још бољи успех, речи су презадовољног тренера Николића постигнутим резултатом својих каратиста.
Репрезентацију Србије представљала су 55 такмичара. О успеху младих азбуковчана говори и податак да је у Француској престоници учествовало 519 каратиста из 17 земаља. Утисци које су понели из града светлости остаће им заувек у сећању. На најбољи начин представили су себе и свој крај.
Карате клуб Дрина Љубовија, изнедрио је изванредне спортисте. Основан је 1975. године. Ради се о најтрофејнијем клубу. Има око 60 редовних чланова. Такмичари овог клуба до сада су освојили преко 600 медаља.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa