Инфо

26. јул 2012.26. јул 2012.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

ШКОЛАМА 12,5 МИЛИОНА ДИНАРА

Челници општине Владимирци Владица Марковић, Драган Симеуновић и Небојша Петронић те директор Посавотамнавске средње школе Радушко Поповић посетили су протекле недеље министарство просвете и добили средства намењена уређењу школа који је део плодоносне сарање ове општине и министарства.
- Посавотамнавска средња школа добила је 11 милиона динара а основна “Јован Цвијић“ у Дебрцу, милион и по, тако да ће послови, који доносе бољитак овим установама бити завршени уз помоћ овог министарства. Вредно је истаћи, да та сарадња отвара бројна врата нових потеза за бољитак младих, каже Драган Симеуновић председнок СО Владимирци и најављује нове кораке.
- Учинићемо све да у наредној години добијемо и неопходна средства да се заврши Дом ученика Посавотамнавске средње школе, а, реч је о око 30 милиона динара. Тиме би се створили оптимални услови за живот и рад, пошто је и ове године, школа уписала завидан број ученика из бројних средина, па Дом ученика добија вишеструко на значају, речи су Симеуновића.
Биће то кажу у глас челници, само један од потеза да се створе услови да се живи и у тешка времена што квалитетније, што и јесте циљ гарнитуре која се латила незахвалног посла у наредна четири лета.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa