Инфо

2. август 2012.2. авг 2012.
РЕКОНСТРУКЦИЈА ТРОТОАРА У КРУПЊУ

ЛЕПШИ И МОДЕРНИЈИ ИЗГЛЕД

У Крупњу настављени започети радиви на реконструкцији тротоара у граду укупне дужине два километра. Очекује се да ће инвестиција вредна 17.800.000 динара бити приведена крају до 10. августа
По речима председника општине, Ненада Васиљевића, у Крупњу се доста инвестира у сигурност грађана на путевима. Приоритет представљају пешаци. С тим у вези је и тренутна реконструкција тротоара, у улицама Владе Зечевића, Жикице Јовановића Шпанца и насељу Бањевац. Средства за реализацију овог пројекта, у висини од 17.800.000 динара, обезбеђена су из општинске касе.
- Тренутно се ради на потпуној реконструкцији пешачких стаза у две градске улице и насељу Бањевац. Дакле, уклоњен је постојећи застор, ископана стара и израђена нова подлога, на целој деоници од 2 километра биће постављене бехатон плоче. Очекујемо да ће извођач фирма, МН д.о.о. из Лознице, привести послове крају до 10. августа ““ изјавила је дипл. грађ. инж. Славица Марковић и додала да је приликом снимања стања на терену закључено да је на појединим местима неопходно санирање и доградња атмосферске канализације.
- Након анализе добијених података, одлучили смо да упоредо са пешачким стазама у улицама Владе Зечевића и Жикице Јовановића Шпанца, доградимо и два крака атмосферске канализације, укупне дужине од 530 метара. Тиме ће бити решен проблем одвођења вода од падавина са улица из центра града, закључује Марковићева.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa