Инфо

27. август 2009.27. авг 2009.
ВЛАДИМИРЦИ

УСВОЈЕН РЕБАЛАНС БУЏЕТА

Протекла недеља на владимирачкој политичкој сцени била је доста немирна. Узнемирене страсти су превазиђене након одржавања седнице Општинског већа и 21. августа седнице Скупштине општине, тако да су се страсти смириле и упловило се у мирније токове.
На одржаној седници СО усвојен је ребаланс општинског буџета којем су се приходи и расходи смањили за око 30 милиона динара. Искључив разлог овом смањењу су мања трансферна средства од републичког буџета за 28 милиона динара. Највећи терет овог смањења осетиће општинска инфраструктура која је и без овог имала доста проблема. Да би се ово превазишло донета је одлука да се општински буџет задужи код пословних банака за 30 милиона динара, а средства ће бити усмерена у реализацији програма инфраструктуре, праћења пројеката у области образовања преко националног инвестиционог пројекта са 30% као и обезбеђењем текуће ликвидности.
На истој седници постављени су: Иван Вуковић - за директора ЈКП “Извор“ Владимирци, Драгиша Милисављевић ““ за директора Дирекције за путеве и грађевинско земљиште и Милан Мијатовић за директора Библиотеке.
У међувремену извршено је крпљење ударних рупа на путевима Матијевац-Каона, Бобовик-Јаловик у дужини од око 20 км. У селу Прово се завршавају радови на обилазници око Орлаче и на поправци осталих сеоских путева у шта ће се уложити око 2.000 тона материјала...

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa