Инфо

13. септембар 2012.13. сеп 2012.
УСПОРИТЕ У ЗОНИ ШКОЛЕ

ЗА СИГУРНОСТ НАЈМЛАЂИХ

Већа безбедност најмлађих учесника у саобраћају основни је циљ акције „Успорите у зони школе“ коју спроводе град Шабац и “Паркинг“ сервис. Посебна пажња током ове акције биће посвећена едукацији, како деце, тако и возача.
После прошлогодишњег позитивног искуства град Шабац и “Паркинг“ сервис настављају акцију „Успорите у зони школе“, која је првенствено базирана на едукацији најмлађих ученика.
- У саобраћају су најугроженији малишани од седам до девет година, посебно што у том узрасту њихову пажњу често окупирају друге ствари, те нису у стању да правилно расуђују о томе шта је битно а шта небитно у саобраћају. Због тога, решили смо да њихову свест подигнемо на виши ниво. Као и прошле године, обићићемо све основне школе на територији града, у којима ћемо орагнизовати предавања о понашању у саобраћају, а сва деца ће, поред корисних савета, добити и симболичне поклоне, каже Драган Нинковић, директор ЈКП „Паркинг Шабац“.
Он додаје да ће се, осим ученика, едуковати и возачи, са посебним акцентом на понашање у делу улице у којој постоји знак „зона школе“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa