Инфо

20. септембар 2012.20. сеп 2012.
СПОРТСКИ ЦЕНТАР СУНРИСЕ

СТАРИ КВАЛИТЕТ, НОВИ САДРЖАЈИ

Тенисери ТК СунРисе претходних недеља бележили запажене резултате на турнирима у земљи. Добри услови за играче и током зиме, у балонима и хали чија изградња ће бити завршена до 1. новембра
Школа тениса СунРисе броји стотинак деце и тридесет регистрованих играча. Клуб ради сваког дана од 8 до 23 часа. Ненад Црногорац, први тренер клуба, наводи да заинтересована деца могу да дођу и опробају се, а родитељи им за то не морају куповати посебне рекете јер их у клубу имају. У школи поред Црногорца као тренери раде још и Немања Илић и Горан Мандић.
Најстарији играчи СунРисе Огњен Трејгут и Предраг Дедић играју полуфинале на турниру 1. категорије на тениској академији “Елит“ у Новом Саду.
-То је један од најјачих турнира у њиховом узрасту. Само је 8 таквих турнира у току године и играју 32 најбоља у конкуренцији. Поред играча из наше земље учествују и играчи тениске академије “Елит“, који су из других држава, као што су Русија и Грчка. Тиме је још већи успех ТК СунРисе који међу четири најбоља играча има два представника. Катарина Костић, која је међу првих 10 играчица до 12 година, играла је у конкуренцији до 14 година на турниру у Новом Саду у ТК Војводина. Освојила је друго место. На путу до финала победила је и две девојчице које су две године старије од ње, наводи Ненад Црногорац.
Према његовим речима најмлађи играчи овог клуба Драган Матић, Катарина Новаковић, Стефан Букоровић, Иван Гајић, свакодневно учествују на турнирима. Десетогодишњаци су почели да играју на турнирима за дванаестогодишњаке.
-Драган Матић је на последња два турнира одиграо једно финале у Сремској Митровици и освојио је треће место у Новом Саду, на турнирима за узраст до 10 година. Катарина Новаковић је на ова два такмичења освојила трећа места. До краја летње сезоне имаћемо још неколико турнира, а онда се прелази у балоне и хале. Код нас ће се 13. октобра одржати турнир до 16 година 1. категорије на нивоу Србије, наводи Ненад Црногорац.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa