Инфо

27. септембар 2012.27. сеп 2012.
КРУПАЊ

ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОПШТИНЕ

У петак 21.септембра у великој сали библиотеке „Политика“ одржана је свечана седница Скупштине општине Крупањ, поводом прославе Дана општине.Званице су дочекали председник Општине, господин Ненад Васиљевић, председник Скупштине, доктор медицине Петар Петровић и заменик председника Општине, господин Раде Грујић.
Свечаности су присуствовали државни секретар Министарства омладине и спорта, господин Ненад Боровчанин, заменик начелника управе за ватрогасно спасилачке јединице, господин Драган Дончевски, начелник одељења за ванредне ситуације Шабац, господин Александар Стојковић, представници суседних и пријатељских општина, директори јавних установа и предузећа, одборници Скупштине општине Крупањ, чланови већа, преседници месних заједница и многобројне званице.
Након химне „Боже правде“ председник Скупштине општине Крупањ, гдин. Петар Петровић поздравио је све присутне госте и честитао празник свим гађанима општине. Рекавши да ће Скупштина доносити најбоље одлуке и да сви заједно треба да радимо како би општина Крупањ даље напредовала, јер ситуација је изузетно тешка, а само заједничким радом и залагањима свих можемо у томе успети.
О раду локалне самоуправе присутнима је говорио председник Општине, гдин. Ненад Васиљевић. Он је подсетио да будући да се локална власт формирала пре готово сто дана, доста се урадило,али свакако у плану је много више да се уради.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa