Инфо

11. октобар 2012.11. окт 2012.

ДЕЧЈА НЕДЕЉА У ОШ "ЈЕВРЕМ ОБРЕНОВИЋ"

Јевремова школа организовала је у оквиру Дечје недеље низ активности. У току недеље организован је турнир у одбојци. Победници су екипа одељења ВИИИ3.
Пошто је октобар месец здраве хране, у понедељак 01.10. организован је квиз о здравој храни за ученике ИВ разреда. Произвођачи јабука из Орашца поклонили су ученицима јабуке које су симбол здраве хране.
У уторак је школа угостила Ватрогасну службу Шабац. Ватрогасци су преносили своја искуства присутној деци, а на крају су, на велико задовољство деце, дозволили да им се придруже у возилу и лично испробају опрему.
Поподневној смени су у госте дошли чланови Гимнастичког клуба „Ками“. Мале гимнастичарке су пред препуном салом показале своје вештине.
Среда је била резервисана за фолклорну секцију КУД „Абрашевић“. Овим концертом је утврђена дугогодишња сарадња наше школе са овим друштвом.
Сала Културног центра Шабац била је мала да прими многобројну публику која је желела да одгледа представу драмске секције школе „Смеха никад доста“.
Петак је био препун дешавања. Представници Библиотеке шабачке представили су се ученицима петог разреда и позвали их на многобројне активности прилагођене њиховом узрасту које ова угледна установа организује.
Након тога дошли су нам у госте извиђачи Савеза извиђача Шапца. Својим причама о раду овог удружења заинтересовали су многе ученике да им се придруже.
Дечја недеља је завршена математичким квизом. Професор математике Драгољуб Арсеновић и ученици седмог разреда Тамара Јовановић, Милица Рутовић, Соња Мирковић, Стефан Васић и Урош Марковић показали су својим млађим другарима да математика није баук.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa