Инфо

18. октобар 2012.18. окт 2012.
ФУДБАЛ: ДЕВЕТО КОЛО СРПСКЕ ЛИГЕ, ЗАПАД

А САД “МЛАДИ РАДНИК“

ФК “Мачва“- ФК “Партизан“ 2:1(0:1)
Пред неколико стотина гледалаца, фудбалери Мачве су у анемичној игри са неугодним противником из Бумбаревог брда, одиграли слабо прво полувреме и губили са 1:0.
У наставку заиграло се агилније али све до саме завршнице није дало резултат. Прво је Александар Радовановић из једне гужве погодио мрежу али и био силно револтиран навијачима своје екипе.
- Наши навијачи напросто не знају да нас подрже, и ја им поручујем, да мисле и о клубу и о нама који смо спремни да дамо срце за свој клуб а ја и за свог тренера, уз сузе је говорио Радовановић.
Потом је Борис Живковић ставио тачку на “и“ и донео вредне бодове за треће место на табели убеђен да ће тако бити и даље.
- Ми смо били мало слабији али смо зацртано остварили. Ово су изузетно вредни бодови пред велики дерби у Пожаревцу.
Меч са “Младим Падником“ игра се викенда пред нама и сви обећавају оставити срце на терену да би се стигло до чела табеле као предуслова да се оде у сањани виши ранг, истичући да је тим из Бумбаревог брда непријатан ривал и да су освојени бодови немерљиви.
ФК “Мачва“: Степандић, Милисављевић (Цаковић), Милетић, И. Радовановић, А. Радовановић, Ђукановић, Зарић, Илић (Живковић), Драгићевић (Павловић), Лекић, Пањковић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa