Инфо

18. октобар 2012.18. окт 2012.
ШАБАЧКИ ФАРМАЦЕУТИ У АМСТЕРДАМУ

МАЛИ МЕЂУНАРОДНИ ЈУБИЛЕЈ

На 72. светском конгресу фармације и фармацеутских наука одржаном почетком окотобра у Амстердаму Апотеку “Шабац“ представљао Маг. пхарм. спец. Роланд Антонић постер презентацијом на тему “Лекови и безбедна вожња ““ колико наши возачи знају“. Ово је пети Међународни конгрес на којем учествују апотекари из Шапца
Ово је моје пето учешће на међународним конгресима од 2009. године када сам стекао звање специјалисте Фармацеутске здравствене заштите, што је изузетни лични успех, као и успех Апотеке “Шабац“ и шабачког апотекарства. Наћи се на оваквом скупу раме уз раме са колегама из целог света, за мене је изузетна част, као и прилика за стицање нових знања у области фармације и обавеза да континуирано радим на свом стручном усавршавању ““ истакао је Маг. пхарм. спец. Роланд Антонић.
Конгрес је организовало Међународно удружење фармацеута (ФИП), које је овом приликом обележило значајан јубилеј од 100 година постојања. О значају дешавања за земљу домаћина Холандију, говори чињеница да је конгрес отворила и присутне учеснике поздравила холандска принцеза Максима.
Тема најзначајнијег фармацеутског скупа била је“ Побољшање здравља кроз одговорну примену лекова“. Антонићев допринос представљала је постер презентација на тему : “Лекови и безбедна вожња ““ колико наши возачи знају?“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa