Инфо

18. октобар 2012.18. окт 2012.

ОКТОБАР У "ЛАЗИНОЈ"

Занимљива дешавања смењују се из дана у дан. Ученици нижих разреда “Лазине“ школе, у издвојеним јединицама (Јевремовац, Маови, Варна, Поцерски Метковић, Грушић, Десић и Слатина) и матичној школи упознали су се са Конвенцијом о дечјим правима. Својом маштом представили су своја права. Ученици вишег узраста писали су најлепше поруке. Представљени су чланови ученичког парламента. У току је акција прикупљања половних, добро очуваних књига за децу и одрасле. Највише књига школској библиотеци поклонило је одељење 5/3, чак 91.
Традиционално, у првој недељи октобра, организована је Мала ликовна колонија на Старом граду. Организатор је наставник ликовне културе Драган Јовановић Риле.
Чак 40-так ученика петог и шестог разреда изложило је своје ликовне радове као продукт ове колоније.
Школа је улепшана маштом. Одељење 2/2 је, са учитељицом Аном Пузић, направило два дрвета дечјих права. Ученици првог разреда су на главном улазу изложили ликовне радове на тему јесен. Уређен је плато на главном улазу у матичну школу.
На часу одељенског старешине гости одељења 6/4 били су чланови Удружења параплегичара Шапца ““ Славољуб Авдић и Славиша Савић. На крају часа, гости су им уступили своја помагала и ученици су кроз кратке задатке покушавали да обаве оно са чим се свакодневно сусрећу корисници колица.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa