Инфо

18. октобар 2012.18. окт 2012.
СА ИИ РЕДОВНЕ СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ВЛАДИМИРЦИ

ПОТВРЂЕН ЂУРИЋЕВ МАНДАТ

Седници је присуствовало 24 од укупно 25 одборника, председник и заменик председника општине, начелник општинске управе, начелник одељења за привреду, финансије и урабанизам, чланови Општинског већа , директори јавних установа и предузећа.
Међу 19 предложених тачака дневног реда нашле су се и Предлог одлуке о потврђивању мандата одборника Дејана Ђурића из Јаловика, са изборне листе Ивица Дачић-Социјалистичка партија Србије-ПУПС-Небојша Петронић, предлог решења о разрешењу и именовању председника и чланова Комисије за статутарна питања, Комисије за представке и притужбе, Чланове савета за урбанизам, стамбено комуналне послове и заштиту животне средине.
На седници је разматран и усвојен предлог ребаланса буџета општине Владимирци за 2012. годину, као и Одлука о комуналним делатностима на територији општине Владимирци.
Међу предложеним тачкама дневног реда, нашли су се и предлози за нове чланове управних одбора у јавним предузећима и установама чији је основач општина Владимирци.
Сама седница протекла је у фер и коректној атмосфери, уз конструктивну расправу и сугестије које су давали одборници, који су једногласно усвојили предложену Одлуку о комуналним делатностима као и Извештај о раду и предлог програма рада за 2012/2013. годину Предшколске установе „Сунцокрети„ Владимирци.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa