Инфо

6. децембар 2012.6. дец 2012.
ИЗМЕЂУ РЕДОВА

КРЕНУО ДЕДА МРАЗ

Деда Мраз је већ почео да шета Србијом. Изгледа да му нико није рекао да ми више не верујемо у бајке.
Нагледали смо се ми тих Деда Мразова. Обећавали су куле и градове, међутим из године у годину њихове кочије су све златније а вреће са поклонима намањених нама све празније.
Новогодишњи и божићни празници биће добра прилика за поједине да се под окриљем туризма докопају иностранства. И тамо остану. Ко зна шта их овде чека некако с пролећа.
У скоро сваком граду широм земље Србије постављене оне ледене писте за зимске враголије. А негде ће лед пући. Може неко и да пропадне.
Ових дана и неки виђени су се појавили у истражним просторијама. Шта би то могло бити.
Није добро да истражују и власнике оних великих трговинских ланаца. Све ће нам поскупети.
Па и мување које се десило у “Азотари“, са вештачким ђубривом и пшеницом, потврђује да се код нас ради и испод жита.
Долијали и мангупи који су организовали разне лажне СМС игре, па тако годинама наивним Србима стављали руку у џеп. Ето, и наши лопови су постали савремени, сад то раде преко мобилних телефона. Нема више ни оних старих добрих џепароша.
Има разних новости у земљи Србији. По новом закону клевета више није кривично дело. Ала ћемо сад да се љагамо.
И кад смо код љагања, наши медији објавили да нас она бивша америчка државна секретенка баба Олбрајт, ипак воли иако нас је недавно назвала одвратним Србима. И сад ако јој неко од наших одврати на ту љубавну поруку, алал му на укусу.
А у области међународних односа примећено је још нешто чудно. На националној телевизији репризира се, није битно који пут, серија “Отписани“, па многе забрињава зашто се не побуни нека од оних силних невладиних организација за којекакву заштиту свега и свачега. Ако се тако настави, Прле, Тихи и остала дружина, побиће све Немце.
Није чудно али је тако, скоро сваки дан је посвећен некоме или нечему. Па тако, иако то нема везе са претходном причом, неки дан је обележен Светски дан тоалета. Свашта том развијеном свету пада на памет. Још треба да прогласе светски дан и онога што је у тоалету, д“™ извине баба Олбрајт.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa