Инфо

27. децембар 2012.27. дец 2012.
БОКС: ЗАВРШЕНА ЛИГА ВОЈВОДИНЕ

“МАЧВА“ ЕКИПНИ ПРВАК

У десетом колу лиге Војводине “Мачва“ је доказала примат. Наступило је осам такмичара од који су четири имала противнике.
Семиз Рапкић је је савладао Јовановића из Руме 2:0, Влада Срнић, Бугарског из “Цара Лазара“ 2:0, Дамњан Мијаиловић поражен од Радуа из Кикинде док је нерешено са Митровићем из “Цара Лазара“ боксовао Богдан Перић 1:1.
На крају Првенства лиге младих Војводине “Мачва“ је убедљиво прва са 220 бодова, други је “Златни гонг“ из Руме са 120. У резултатском учинку освојено је 12 златних, шест сребрних и једна бронзана медаља и на такмењима одреда проглашени за најбољи састав.
У 2012. години боксер црвено-црних Бранимир Станковић постао је екипни првак света са тимом “Громовник“ из Милана. У јубиларном мечу у поводу 70 година клуба у конкуренцији Италије, Мађарке и Хрватске “Мачва“ је била прва а на трофеју Златна рукавица међу 15 националних селекција Алија Рапкић и Горан Деспотовић једини су за тим Србије освојили златне медаље. Следи заслужени одмор а са припремама се креће после одмора да би потом уследило у Средњеевропској лиги поред тимова из Чешке, Словачке, Мађарске и “Спартака“ из Суботице.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa