Инфо

17. јануар 2013.17. јан 2013.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

„ЂОРЂО С“ ПУНОМ ПАРОМ

Фабрика обуће “Ђорђо С“ из Владимираца своју богату пословну сарадњу са фирмом “Меиндл“ и сродним фабрикама из бивше Југославије и прави је куриозитет да је првој јануара 2013. године потписан уговор са “Плаником“ који гарантује богату радну годину и обезбеђено тржиште за колектив који производи поред осталог и чизме за НАТО пакт. По речима директора Јулијане Симеуновић то је само наставак сарадње која траје годинама.
- Ми смо у пословној и свакој другој сарадњи са фирмама бивше Југославије. “Планика“ је само једна од њих где имамо одређене детаље уговора попут дневних обавеза тако да се надамо да ћемо у текућој години произвести од 60 до 70.000 пари обуће. Посао са чизмама за НАТО пакт је и даље у току а 80 углавном радница беспрекорно обављају своје обавезе. Свакодневно смо под притиском оних који вапе за послом али нажалост не можемо им изаћи у сусрет, барем за сада. Уговор потписан првог јануара са “Плаником“ говори о озбиљности рада који и јесте обележје фабрика са којима сарађујемо а нама олакшање да знамо да је посао и тржиште обезбеђено, задовољна је Јулијана Симеуновић.
Она истиче да је тајна у раду и квалитету те посвећености занимању.
- Најбитније је да се посао воли и да се поштује квалитет. Рад је тајна сваког успеха и то нас је сврстало у ред фабрика од угледа, поносна је директорка а раднице попут Славице Мијаиловић које су у колективу за који кажу да је попут породице додају.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa