Инфо

21. фебруар 2013.21. феб 2013.
ФУДБАЛ: ЗОРАН КОКАНОВИЋ КООРДИНАТОР РАДА У САВАЦИЈУМУ

ТРАЈАЋЕМО ЈОШ ДУГО

У Шапцу постоји више школа фудбала и клубова који раде са млађим категоријама. Многи ће се сложити да су млади фудбалери Савацијума најуспешнији јер њихова пионирска селекција игра у Квалитетној лиги Србије. Заслуге за добре резултате припадају многима у клубу али један од заслужнијих је свакако Зоран Кокановић координатор рада у Савацијуму, са којим смо разговарали како би сазнали шта се дешава у њиховим редовима пред почетак пролећног дела шампионата у којем њихове бројне селекције очекују нова велика искушења.
- Рад преко зиме није прекидала ниједна наша селекција. Наши најмлађи фудбалери тренирају у балони СЦ Санрајс-у док се они старији друже са кондиционом тренером Дарком Стојићевићем у теретани. Све то је неопходно јер желимо да наставимо са добрим играма и у пролећном делу првенства.
Млађе категорије су готово без пораза у Лиги будућих шампиона и ако наставе тако да играју и напредују за будућност не треба да бринете.
- Они су дивни дечаци и сви приказују видан напредак из утакмице у утакмицу. Много су одговорни, воле да тренирају и нашим ривалима је заиста тешко јер не знају од кога им прети већа опасност. Чим дође пролеће играће доста мечева са реномираним екипама из Београда и Новог Сада и они ће бити најбољи показатељ колико заиста вреде али ће евентуално и показати њихове недостатке које морамо отклонити у наредном периоду.
И Ваше такмичарске селекције су врло активне.
- Они су већ две недеље у пуном погону јер нас време, хвала Богу, служи и тренинзи се одржавају свакодневно. Већ смо одиграли неке утакмице и предстоје нам утакмице са Радничким (Обреновац), Инђијом, Радом и Војводином. У свакој од селекција дошла су нам по 2-3 нова играча који би требало да подигну квалитет наше игре како би наставили да постижемо добре резултате.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa