Инфо

21. фебруар 2013.21. феб 2013.
МОЈА РУСИЈА

БОГ И РУСИЈА ЗА СПАС СРБИЈЕ

Шапчанин Иван Исаковић, иако већ 25 година живи у Америци, основао је пре четири године странку Моја Русија. Био је репрезентативац и првак Југославије у веслању и тренер репрезентација Канаде и САД. Сада тамо има фирму за транспорт, али истиче да му је највећа жеља да живи на релацији Србија ““ Русија. Слоган странке је “Бог и Русија“ јер само они могу спасити Србију
Странка је основана на Светог Илију, 2. августа 2009. као проруска странка, а против политике која се тада водила и која је заговарала да Европа нема алтернативу. Исаковић наводи да је од тог дана до данас доста урађено. Три пута је одлазио у Русију и успоставио значајне контакте, највише са политичарима из Путинове владајуће Јединствене Русије. Истиче да од Руса никада нису тражили новац, него да је значајна била подршка. Међу успехе странке убраја између осталог и то што нису учествовали у издаји Србије, што су хапшени у протестима против доласка Хилари Клинтон и учествовање у митинзима против хапшења Ратка Младића и Божа Вучуровића.
-Сада се показује да је наша политика можда била једина исправна. Још нисмо ни близу уласка у ЕУ и подршка грађана томе сада је на најнижем нивоу, 41 одсто. Наш основни циљ је борба за уједињење са Русијом, не само савез. Залажемо се и за укидање фискалних каса и ослобађање од пореза малих фирми у прве 3 године пословања. Морамо се борити против беле куге и бринути о социјално угроженим, старим, болесним, сиромашним и самохраним мајкама. Пољопривреду треба усмерити ка Русима и производити храну и стоку органског порекла. Сматрамо да треба укинути већину ТВ канала који трују нашу омладину и народ, као и квинслиншке невладине организације.
Канцеларија за привредну сарадњу овог краја са Русијом отворена је пре неких 6 месеци у Москви. Исаковић наводи да људи могу да им се јаве да би им помогли да извезу своје производе у Русију.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa