Инфо

14. март 2013.14. мар 2013.
ФУДБАЛ: ОФК ШАБАЦ

УСПЕШАН РАД СА МАЛИМ ФУДБАЛЕРИМА

Школа фудбала ОФК Шабац наставља успешан рад на теренима Спортског центра СунРисе. Тренутно у клубу тренира око 180 дечака подељених у шест узрастних категорија
Зимска лига малих шампиона, која у организацији нашег клуба траје од новембра, полако се приводи крају. За најстарију децу и пионире овог викенда нас очекује Лига Мачванско-Колубарског региона. Такмичење у Петлићкој лиги Мачванског округа планирано је за следећу седмицу, каже тренер најмлађих категорија школе Јане Гаваловски.
Гаваловски истиче да је презадовољан организацијом и услугама, добијеним у СЦ СунРисе од власника Ненада Црногорца. Наводи да је у плану наставак сарадње.
-По окончању зимског периода најмлађа деца, узраста од 2002. до 2006. годишта, ће остати да раде на теренима са вештачком травом, а старији, до 1996. годишта, настављају са тренинзима на теренима поред Саве. У наредном пероду још више ћемо се посветити раду на ораганизацији у клубу. Планирамо да у неко догледно време привучемо што већи број полазника у школу. Последње седмице у јулу обавићемо летње припреме у хотелу “Термал“ у Врднику, као и прошле године, прича Гаваловски о плановима школе везаним за скору будућност.
Истиче да је најважније код деце развити љубав према спорту, а да ли ће то бити фудбал или неки други спорт мање је битно. Каже да је неопходно да деца стекну одређене навике.
-Утицај родитеља је најбитнији. Ми можемо са њима причати и о школи, обајшњавати им да треба да буду добри ђаци, али за њих је ипак најважније оно што чују код куће. Када деца одрастају у нормалном окружењу, а родитељи имају исправан став и погледе на спорт, и тај пут ће им бити много лакши. Код нас у школи нисмо никада имали пример да родитељи врше притисак на децу. Са њима имамо изванредну сарадњу и комуникација је на изузетно високом нивоу. Све радимо у договору.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa