Инфо

28. март 2013.28. мар 2013.
У СУСРЕТ ФЕСТИВАЛУ СРЕДЊОШКОЛСКИХ ПОЗОРИШТА

ИМПРОВИЗАЦИЈЕ ВАРИЈАЦИЈА

У оквиру акције „Удахни културу“, чији су носиоци Културни центар и Сцена „Маска“, под покровитељством Града Шапца, у петак, 29. марта у 20 часова на Великој сцени Шабачког позоришта премијерно ће бити изведена представа „Импровизације варијација“. Ово је само завршни део прве фазе пројекта који је као идеја зачет прошле године када је Сцена „Маска“ прославила десет година постојања.
-Тада смо се договорили да оснујемо Клуб младих талената студио „Маска“. Циљ целе ове наше акције је окупљање младих који су заинтересовани за овај вид стваралаштва, као и да ти млади стекну самопоуздање, савладавање страха од јавних наступа и побољшање међусобне комуникације. Оно што је врло важно у свему овоме да је град подржао ову акцију и ми смо захвални ““ рекао је Иван Томашевић на конференцији за новинаре одржаној у уторак, 26. марта, у КЦШ.
Рађене по текстовима Рејмона Кеноа, а у адаптацији и режији Ивана Томашевића, „Импровизације варијација“ на сцени ће приказати млади глумци Миња Вујовић, Тамара Радовановић, Марина Ерић, Милица Мијатовић, Тамара Цветковић, Кристина Марковић, Аида Салкунић, Наташа Тривуновић, Душан Симић, Драгољуб Манојловић и Душан Карић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa