Инфо

11. април 2013.11. апр 2013.
ПРОДУЖЕН РОК ЗА РЕПРОГРАМ ДУГОВА ЗА СТРУЈУ

НАЈВЕЋЕ ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА НАЈМАЊЕ ДУГОВЕ

Укупна дуговања домаћинстава према ЕД Шабац 1.300.000.000 динара, док вирмански потрошачи нису измирили своје обавезе у висини од 300.000.000. Највеће интересовање наших суграђана за репрограм дугова до 50.000 динара
Како су престонички медији прошле седмице објавили, рок за склапање споразума о репрограму старих дугова за утрошену електричну енергију уз отпис камате померен је до 25. априла. Новине продужене акције односе се на повећање броја рата за велике дужнике посебно из категорије привреде (до 48) и на давање могућности купцима са којима се води судски поступак због дугова да репрограмирају исти уз поравњање и плаћање судских трошкова. “Велики дужници“ који су већ потписали споразум о репрограму, а испуњавају услове за плаћање на већи број рата , могу потписати анкес споразума.
Услов да купац треба да измири рачуне за утрошену електричну енергију из 2013, као и одредба да се споразум прекида ако купац не измири две узастопне рате остају на снази.
По окончању акције, како преноси штампа, дужницима који не потпишу уговоре о репрограму дуговања биће обустављена испорука електричне енергије.
- До 1. априла уговор за репрограм дуга потписало је око 3.700 грађана, што је трећина од укупног броја наших корисника који су имали право на ову опцију. Када је реч о вирманским потрошачима ту је одзив био нешто лошији. Наиме, од 1.000 купаца који су то могли да учине, споразум је потписало око 170 ““ истакла је Славица Огњеновић, шеф службе претплатничких односа у Електродистрибуцији Шабац, и објашњава да је интересовање грађана за репрограм дуга нагло порасло последње недеље пред истек првобитног рока.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa