Инфо

25. април 2013.25. апр 2013.
„ЗОРКА КЕРАМИКА“ ПРЕДСТАВИЛА НОВУ КОЛЕКЦИЈУ

СИНОНИМ ЗА КВАЛИТЕТ

Највећи домаћи произвођач керамичких плочица, упркос отежаним тржишним условима, са пуно оптимизма гледа у будућност
Уместо под куполама Београдског сајма, шабачко предузеће „Зорка керамика“ одлучило је да нову колекцију производа за 2013. годину представи у пријатном амбијенту ресторана „Фокаћија“ у београдском хотелу „Хајат“. То ни не чуди, јер када је неко лидер у области којом се бави, може себи да дозволи луксуз да мења постојеће обичаје и стандарде, односно да креира нове начине пословања. Управо због тога, пријатељи и пословни сарадници ове фирме уживали су у необичној презентацији нових производа и технологија.
- Нову колекцију нашим купцима и дистрибутерима представили смо у хотелу „Хајат“, уместо на сајму, јер смо на тај начин осигурали директан контакт са пословним сарадницима. Свесни смо да неучествовање на Београдском сајму може бити протумачено на различите начине, али сигуран сам да смо урадили исправну ствар, а број гостију и њихове реакције на наш асортиман то свакако и потврђују, рекао је генерални директор „Зорка керамике“ Петар Миљковић.
Руководство фирме уверено је да ће нова колекција допринети још бољем позиционирању фирме на тржишту керамичких плочица.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa