Инфо

30. мај 2013.30. мај 2013.
РУКОМЕТ

ПЛАСМАН ЈЕ РЕАЛАН

За наше рукометне клубове сезона је завршена. Играчи ће почетком јуна отићи на годишње одморе. Руководства клубова анализирају остварене такмичарске резултате и почињу да праве планове за нову сезону. Шабачки суперлигаш Металопластика је окончао 39-то учешће у националном шампионату. Првенствену трку завршио је на петој позицији док је у националном Купу стигао до четвртфинала. Дали су могли неку степеницу више или су остварени резултати подмлађеног тима реалан домет питали смо тренера Славка Новаковића.
- У принципу сам задовољан. Пре свега успели смо да стабилизујемо клуб. Остварени резултати су реални. Од октобра остали смо без два значајна играча, Медурића и Драгаша. Пратиле су нас повреде тако да смо цело првенство одиграли у некомплетном саставу и са почетницима. Мислим да смо једна колатерална штета јер смо осам утакмица изгубила са голом разлике као и изгубљен бод против Крушевљана на свом терену удаљили су нас од пласмана у прве четири екипе. Због диригованог жреба у Купу обе утакмице играли смо у гостима - рекао је Славко Новаковић.
Отказали сте такмичење на јуниорском првенству Србије?
- Главни разлог неучешћа је што имамо само три играча у тој категорији. Већина су млађи две па и три године тако да наша екипа не би била равноправан противник две године старијим тимовима на овом такмичењу.
План за наредну сезону?
- Чекамо да УО РСС донесе одлуку о усвајању предлога Такмичарске комисије РСС за реорганизацију система такмичења. Када буде познат састав лиге и пропозиције такмичења донећемо план за нову сезону - јасан је Новаковић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa