Инфо

30. мај 2013.30. мај 2013.

ИСИДОРА И МИЛИЦА ТРЕЋЕПЛАСИРАНЕ

На недавно одржаној Књижевној олимпијади за ученике седмих и осмих разреда, ученица коцељевачке основне школе, издвојеног одељења у Драгињу, Исидора Савић, освојила је треће место.
Како каже њена наставница Сања Рајчевић, учинила је поносном не само своју школу већ и читав округ јер је једини учесник у категорији осмих разреда из округа који је освојио неку од награда на овом престижном такмичењу.
Књижевна олимпијада је републичко такмичење из књижевности одржано у организацији Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Друштва за српски језик и књижевност Србије и Карловачке гимназије. Циљ овог такмичења је развијање ученичких знања, вештина и способности у областима читања и књижевности, повезивања наставних садржаја из српског језика, књижевности и језичке културе.
- Одлазак на републичко такмичење Књижевну олимпијаду за мене представља огромно искуство које ћу памтити. Уложила сам доста труда који се исплатио. Сам тест је био тежак. Најлепши део јесте свечано проглашење победника и тренутак када смо наставница Сања и ја изашле да примимо награду - рекла је Исидора и додала да је на њу посебан утисак оставило здање Карловачке гимназије.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa