Инфо

30. мај 2013.30. мај 2013.
ДЕВЕТИ МОТО СКУП

КИША НИЈЕ ПОКВАРИЛА ПЛАНОВЕ

Девети мото скуп у Шапцу одржан од 24. до 26. маја на Шабачком хиподрому, у организацији Мото клуба “Чивија“ и под покровитељством Градске управе Града Шапца и Туристичке организације Шапца. Упркос лошем времену манифестацији присуствовало око 1.000 мотоциклиста и преко 3.000 посетилаца
Овај мото скуп је организован по најнеповољнијим временским условима, за успех једног оваквог догађаја. Лоше време било је, не само овде, него у читавом региону, па су многи који су планирали, били спречени да дођу. Скуп је, и поред тога успео. Окупило се око 1.000 мотоциклиста и преко 3.000 посетилаца који су дошли на концерте и да погледају моторе, навео је директор Мото клуба “Чивија“ Драган Антонић.
Антонић се захвалио свим грађанима који су присуствовали манифестацији, а посебно Градској управи Града Шапца, ТОШ, Полицијској управи и Управи саобраћајне полиције на помоћи у организацији. Истакао је да се ни најмањи инцидент није догодио ни у кампу, нити ван њега.
Програм је одржан по плану. У петак су наступили шабачка група Предигра и Бијело Дугме реал трибуте банд. Традиционалне игре мотоциклиста у кампу, и дефиле кроз град организовани су у суботу, а увече су госте забављали бендови Ватрена Вода из Шапца, београдски Џепови и Осми путник из Хрватске.
-Четврти пут сам на мото скупу и организација је увек одлична. Ове године најзанимљивији су ми били избори за најстаријег и најмлађег бајкера, најлепшу бајкерку, најстарији мотоцикл и најудаљенијег госта. С обзиром да мото скуп у Шапцу окупља велики број мотоциклиста из земље и иностранства, ово је прилика и за склапање нових познанстава. Сматрам да ова манифестација треба редовно да се одржава јер у Шабац привлачи велики број људи са стране, рекао је петнаестогодишњи Никола Јовановић, ученик Шабачке гимназије.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa