Инфо

18. јул 2013.18. јул 2013.
БОГАТИЋ

У СРЕДЊОЈ ШКОЛИ СЛОБОДНО 27 МЕСТА

Једина средња школа у Богатићу (Мачванска) коју ће и ове године похађати укупно око 730 ученика (као и прошле), распоређених у 26 одељења, имала је на располагању за упис нових ученика 210 места. До сада је укупно уписано 183 или 87 одсто.
- То је најмања попуњеност у протеклих пет година. Прошле смо имали 182 матуранта и са већ примљеним ученицима, укупан број, који похађају школу је готово на истом нивоу. Остаје негативна чињеница да је после овог уписа било најмање кандидата у односу на пет протеклих година, каже директор школе Мирослав Јоксимовић.
Зграда ове образовне институције у Богатићу је модеран објекат. Настава се одвија у класично опремљеним учионицама и специјалним кабинетима за информатику, грађанско васпитање, верску наставу и друге стручне предмете. Школа има и опремљену радионицу за обављање практичне наставе из области машинске струке, кухињу за извођење практичне наставе из предмета куварства, спортски полигон за мале спортове и школску библиотеку са 8.000 наслова. Сви компјутери су прикључени на интернет. Простор школе опремљен адекватним, новим намештајем и опремом допринео је стварању безбеднијег, пријатног и стимулативног окружења.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa