Инфо

25. јул 2013.25. јул 2013.
КОЊИЧКИ СПОРТ: НАЈВАЖНИЈА ТРКА У СЕЗОНИ

ПОБЕДНИК ТАХИР ШЕСТИ

Током протеклог викенда, љубитељи коњичког спорта имали су прилику да, на трибинама Шабачког хиподрома, уживају у 8. и 9. дану овогодишње тркачке сезоне.
Осми тркачки дан, одржан у суботу, где је укупан наградни фонд износио 580.000 динара, обележило је пет трка. Међу њима и Меморијал Владана Аресновића, колеге и новинара, великог љубитеља племенитих животиња. Победник меморијалне трке је грло Дидакт, у седлу са Алексом Шашићем. Трку ИД Маркер, на 1.300 м, победнички је окончало грло Едита Бел, са јахачем Гораном Мешетовићем. Победник трке РТВ АС, на 1.350 м, је Схе“™с а Манеатер у седлу са М. Милојевићем; а Женску миљу од 1.600 м, победнички је окончала Максима, са Ђорђем Перовићем. Победник трке Омнице и ждрепци, на 2.000 м, је грло Бренер са Золтаном Варгом.
Наредни такмичарски дан, одржан у недељу, обележио је Меморијал краља Александра, најзначајније коњичке трке у сезони. На стази дугој 2.400 м, грло штале Сердар, Тахир Шести, у седлу са Ђорђем Перовићем, прошао је кроз циљ испред грла Сингидунум и Кид Фрст. Трку Супер спринт на 1.000 м, победнички је окончао Биг Бен, са Алексом Шашићем, а победник трке Ела мала, био је Буттерфлy он трацк, такође, са јахачем Перовићем. Двогодачки куп освојио је Маж са М. Милојевићем, а победник Шабачке миље на 1.609 м је Иле де Франце, у чијем је седлу поново доминирао Перовић. Укупан наградни фонд, деветог тркачког дана ове сезоне износио је 1.710.000 динара. Истог дана одржане су и две препонске утакмице, изузетно атрактивне за публику и избор даме са најлепшим шеширом, којој је такође уручена награда.
Наредни, десети тркачки дан, очекује нас 11. августа.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa