Инфо

25. јул 2013.25. јул 2013.
ФУДБАЛ: МАЧВА НАСТАВИЛА ПРИПРЕМЕ

ПОРАЗИ БЕЗ ПОСЛЕДИЦА

БСК ““ Мачва 4:2 (1:2)
Пролетер ““ Мачва 2:0 (0:0)
БСК ““ Мачва 4:2 (1:2)
Стадион у Борчи. Гледалаца 150. Судија: Бојан Крстић (Београд). Стрелци: Савковић у 8. Ковачевић у 75, Вукасовић у 84 и Матић у 88 (11м) за БСК, а Г. Матић у 30 и Јовановић у 43. минуту за Мачву.
БСК: Радаковић, Ако, Богдановић, Анђушић, Планић, Адвигов, Ровчанин, Благојевић, Мандић, Савковић, Мајсторовић. Играли су још: Лазовић, Цветковић, Ћесаревић, Вејиновић, Милутиновић, Ајковић, Ковачевић, Матић, Вукасовић, Симоновић, Гојковић.
Мачва: Степандић, Пејовић, Спасеновић, И. Радовановић, Ристивојевић, Ђукановић, Гемовић, Теофанов, Г. Матић, Милутиновић, Јовановић. Играли су још: А. Радовановић, Милисављевић, Лазић, Драгићевић, Милинковић, Марковић.
Пролетер ““ Мачва 2:0 (0:0)
Нови Сад. Стадион Слана бара. Гледалаца 200. Судија: Ненад Минаковић (Нови Сад). Стрелци: Бабић 52. минут и Зељко 89. минут (П).
Пролетер: Настић, Драгојевић, Кавчић, Жигић, Узелац, Швоња, Станчетић, Балабановић, Вујаклија, Недељковић, Бабић. Играли су још: Дринић, Танасин, Краговић, Каранов, Згоњанин, Дрпљанин, Красић, Зељко, Рашиован, Марковић, Танушевић, Ферати.
Мачва: Степандић, Пејовић, Спасеновић, И. Радовановић, Ристивојевић, Ђукановић, Гемовић, Теофанов, Милинковић, Милутиновић, Јовановић. Играли су још: Јовић, Лујановић, Драгићевић, Милисављевић, Рувидић, Лазић, Мићановић, З.Матић, А. Радовановић, Илић, Г. Матић.
Припреме Мачве су увелико у току и долазе стално играчи на пробу. Тако су дошли Станоје Јовановић из Лознице, Теофанов из Доњег Срема и Милисављевић из ваљевске Будућности. Они се уз остале момке боре за место у тиму а време ће показати ко ће задужити Мачвин дрес и за првенствене утакмице.
У ова два меча Мачва је у већем делу сусрета била равноправна, против БСК водила до финиша утакмице да би домаћини за пар минута начинили преокрет и успели да славе. И у Новом Саду Мачва је пружила снажан отпор прволигашкој екипи Пролетера, успела да сачува мрежу у првом делу игре и пропустила пар лепих шанси да поведе. Фудбалери Пролетера су то казнили и постигли два гола од којих је задњи пао у последњим минутима сусрета.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa