Инфо

25. јул 2013.25. јул 2013.
МАЛА ГРАДСКА ОАЗА ИЗА ОБЈЕКТА ЈСП “СТАН“

ДОБАР ПРИМЕР САРАДЊЕ

Заједничким залагањем пре свега руководства и запослених у ЈСП “Стан“, потом пословних партнера овог јавног предузећа и житеља околних зграда, неуређена зелена површина међудворишта претворена је у малу градску оазу
Почетна иницијатива руководства ЈСП “Стан“ да се простор око седишта фирме оплемени, недавно је добила свој епилог. Наиме, међудвориште овог јавног предузећа и околних зграда претворено је у малу зелену оазу којом доминира фонтана. Радови су укупно коштали око осам стотина евра, а реализовани су преко различитих донација сталних пословних партнера и сарадника.
- Пре извесног времена на овом месту се налазила коров, ђубриште и две урушене бесправно постављене гараже. На почетку смо, у оквиру предузећа организовали рашчишћавање, а онда су почели да нам се придружују људи добре воље. Све што је урађено резултат је заједничког залагања руководства и запослених ове фирме и наших пословних партнера. Несебичну подршку смо имали и од житеља околних зграда, те је некадашње ругло града брзо преуређено у лепо уређену зелену површину ““ истиче директорка ЈСП “Стан“ Љиљана Јовановић и наводи да су овакве и сличне акције добар пример другима како уз мало добре воље и пуно труда могу оплеменити околину око зграда колективног становања.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa