Инфо

25. јул 2013.25. јул 2013.
ВОДОВОД ШАБАЦ

НОВЕ ЦЕНЕ ОД АВГУСТА

ЈКП “Водовод“ Шабац очекује почетак изградње улазног дела централног постројења за прераду отпадних вода. Наставља се ширење канализационе и водоводне мреже по Граду и приградским месним заједницама. Рачуни за воду од 1. августа по коригованим ценама
Шабачки водовод и ове године нема проблема са снабдевањем водом грађана. Поред погодних природних услова, заслуге за то припадају и запосленима у овом јавном предузећу. Поред ове примарне делатности, пред “Водоводом“ су до краја грађевинске сезоне и значајне инвестиције.
-Пред добијањем смо дозволе за пријаву радова и започињања реконструкције улазног дела централног постројења за третман отпадних вода, који је у склопу самог постројења. Пројекат финансира Министарство за регионални развој и локлану самоуправу. Вредност радова је више од 121.600.000 динара, без пдв. За извођача је на тендеру изабран “Градитељ“ из Новог Сада. Очекујемо за неколико дана да добијемо пријаву радова и почнемо. Рок за извођење је 240 дана, објашњава директор “Водовода“ Јовица Дамњановић.
Према Дамњановићевим речима, када се ради о ширењу канализационе мреже у Граду и приградским месним заједницама, један део, који је био предвиђен програмом за ову годину већ је реализован. Наводи да је у Мишару завршен блок Поп Лукина улица, са припадајућим, као и 29. новембра у Јевремовцу, и Нова 7. Дамњановић каже да су пред њима радови у Лењиновој са Немањином и Ужичке Републике, а да је у програму и Улица Ваљевско ““ партизанског одреда, али да још не постоје услови да се почне са радовима.
-Поред радова који су били извесни, опредељен је део буџетских средстава за нове улице за које у моменту израде програма пословања нису биле у плану. Још три улице су у међувремену испоштовале услове, Илије Гојковића у Касарским Ливадама, десна страна Београдске улице и Николе Ђорића на Жакића Грму. Тренутно је у току одабир извођача за ове радове, каже Дамњановић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa