Инфо

22. август 2013.22. авг 2013.
ПРЕДСТАВЉЕНИ САВЕТИ ПОЛИТИЧКОГ ПОКРЕТА „ЗАЈЕДНО ЗА СРБИЈУ“

ПОКАЗАТИ СОЛИДАРНОСТ

Политички покрет „Заједно за Србију“ представио је чланове стручних савета, за које је на конференцији за новинаре истакнуто да су образовани и амбициозни људи чији рад треба да допринсе побољшању животних услова свих Шапчана.
Показати солидарност на делу основни је циљ акције „Заједно у нову школску годину“ у организацији Савета за социјална питања политичког покрета „Заједно за Србију“. Прикупљањем школског прибора, торби, уџбеника, одеће и обуће, од 22. до 30. августа, помаже се материјално најугроженијим ученицима са територије Шапца.
- Политика покрета „Заједно за Србију“ темељи се на три основна принципа: Европа, самоуправа и солидарност. Овом акцијом пружамо прилику свима да покажу солидарност према најугроженијим породицама у нашем окружењу. Ми желимо да помогнемо деци из породица које су корисници услуга социјалне помоћи, тако што организујемо прикупљање школског прибора и гардеробе које ћемо им потом поделити, навео је председник Иницијативног одбора „Заједно за Србију“ у Шапцу Миодраг Филиповић, који руководи Саветом за социјална питања.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa