Инфо

5. септембар 2013.5. сеп 2013.

ЛЕПЕ ЖЕЉЕ

Градоначелник Шапца Милош Милошевић у понедељак је посетио четворогодишњу школу у Метлићу, издвојено одељење матичне школе „Доситеј Обрадовић“ у Волујцу, која је темељно реновирана захваљујући средствима из градског буџета у вредности од око десет милиона динара.
За темељну реконструкцију школског објекта у Метлићу из градског буџета издвојено је око 10 милиона динара, што је, како је истакао градоначелник Шапца, део вишегодишње политике Града захваљујући којој је, у стварање што бољих услова за боравак и учење деце у школама, уложено 9,5 милиона евра.
- Један од најважнијих послова локалне самоуправе и сваког друштва је да оспособи младе људе да буду носиоци привредног, политичког и културног развоја. Зато је опредељење Града Шапца да омогући што квалитетнији наставни процес. У претходних дванаест година сви школски објекти на подручју Града су реконструисани у складу са санитарним и безбедоносним стандардима. Циљ је да ђаци у граду и селу имају исте услове за боравак и учење у школи, навео је градоначелник Шапца Милош Милошевић и додао да је на подручју града Шапца у школу кренуло 1.200 првака, што је 50 малишана више него 2012. године.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa