Инфо

3. октобар 2013.3. окт 2013.
ДЕРБИ ТРЕЋЕГ КОЛА ПРИПАО ЦРВЕНО-БЕЛИМА

БЕЗ СРЕЋЕ У ФИНИШУ

Црвена звезда ““ Металопластика 24: 22 (14:13)
СЦ „Шумице“. Гледалаца: 1 000. Судије: Мошорински, Панџић (оба Нови Сад). Седмерци: Црвена звезда 1(1), Металопластика 3(3). Искључења: Црвена звезда 8, Металопластика 8 минута.
Црвена звезда: Косановић (18 одбрана), Пернар, Грбовић 3, Шљиванчанин, Алчаковић 1, Пешић 2, Павић 1, Павлов 1, Цупара, Стојковић 4(1), Огризовић, Анђелић 5, Брајовић 6, Милутиновић, Антељ.
Металопластика: Максимовић, Травар, Миловановић, Алексић, Палевић, Марјановић 5, Канкараш 6, Медурић, Обрадовић, Марковић, Арсић (15 одбрана), Грујичић, Митровић 3, Продановић, Драгаш 4.
Играч утакмице: Милан Косановић (Црвена звезда)
Шапчани нису успели да у седамдесетосмом међусобном сусрету савладају старог ривала појачаног са пет интернационалаца који су у задњи час регистровани. Прво полувреме протекло је у изједначеној игри и резултатском неизвесношћу. После почетног вођства домаћих Шапчани су серијом 5:0 преокренули резултат и повели са 7:5. Финиш овог дела игре припао је црвено белима који су на одмор отишли са минималном предношћу. У дванаестом минуту наставка шабачки тим поново стиже до изједначења (19:19). Уследио је пад у игри, Београђани су то десет минута пре краја меча казнили серијом 4:0 и дошли до највеће предности. Рукометаши Металопластике се нису предавали, успели су да дођу на само гол заостатка али су домаћи успели да сачувају вођство и на крају трјумфују.
Ове суботе у четвртом колу чета Славка Новаковића у хали Гимназије у 18.30 часова одмериће снаге са искусном и чврстом екипом НапреТка из Крушевца.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa