Инфо

7. новембар 2013.7. нов 2013.
ОТВОРЕНА ОДБОРНИЧКА КАНЦЕЛАРИЈА У ТАБАНОВИЋУ

БРЖЕ РЕШЕЊЕ ПРОБЛЕМА

Заступник Српске напредне странке у шабачком парламенту Илија Филиповић отворио је прошле недеље одборничку канцеларију у Табановићу.
Директни контакт са грађанима најбољи је начин за упознавање са проблемима који муче становнике одређених места, сматра Илија Филиповић, одборник Српске напредне странке у Скупштини града Шапца. Остале заступнике у локалном парламенту он ће информисати о плановима и потребама становника Табановића, али и околних места.
- Људи који живе на сеоском подручју често немају потпуне и праве информације о томе на који начин могу остварити поједина права и обезбедити квалитетније услове живота у својој средини. Дешавало се да они остану ускраћени приликом покушаја остваривања појединих права, те се надам да ће са почетком рада ове канцеларије такве ситуације постати прошлост. Као један од представника одборничке групе Српске напредне странке у Скупштини града Шапца одлучио сам да отворим канцеларију, где ће помоћ моћи да затраже и мештани околних насеља, попут Мачванског Причиновића, Шеварица, Мајура и Шититара, рекао је Филиповић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa