Инфо

25. март 2010.25. мар 2010.
У УЖИЦУ, ПРЕД 2.500 ГЛЕДАЛАЦА, У ДЕРБИЈУ КОЛА СЛОБОДА““МАЧВА 0:2 (0:1)

ПАЛА “СЛОБОДА“

С обзиром да резултат у корист гостију ““ шабачке “Мачве“ од 2:0 у односу на првопласирану “Слободу“ из Ужица говори о доминацији “Мачве“ она је била много већа од постигнуте резултатске предности.
Већ на самом почетку “Мачва“ је бриљантном игром показала да ће домаћа “Слобода“ тешко избећи велики пораз, тако да је у 19. минуту пао гол који је постигао Крмар. “Мачва“је повела са 0:1. Мрежа се затресла када је Крмар ушао у шеснаестерац и самоуверено гађао доњи леви угао.
Домаћин је био немоћан а Шапчани су могли да реше питање победника већ у првом полувремену. Голмана “Слободе“ Арсенијевића спасо је саиграч Марјановић јер је омео Живановића да упути озбиљан шут.
Голману “Слободе“ и домаћој екипи био је наклоњен судија Бојан Богдановић (Чачак) који је спасао “Слободу“, пошто је Аритоновић извадио лопту из гола.
Већ на почетку другог полувремена голман “Мачве“ био је на висини задатка. Сјајном парадом и у више наврата Будаковић је спасао мрежу “Мачве“ тако да је офанзива Ужичана на почетку другог полувремена била слаба претња доброј “Мачви“.
У 51. минуту Лазић је центрирао а пред гол противничке “Слободе“ утрчао Максимовић и главом послао лопту у гол. “Мачва“ је повела са 0:2.
Уз неколико жутих картона и неоправдано додељен црвени Крмару, “Мачва“ је остала са 10 играча. И тако ослабљена претила је да ову значајну победу резултатски увећа до самог краја утакмице.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa