Инфо

25. децембар 2014.25. дец 2014.

НОВОГОДИШЊИ ПРОГРАМ РТВ ШАБАЦ

После дужег времена гледаоци ТВ Шабац, имаће прилику да Нову годину дочекају уз народну музику. Културно забавна редакција ове Регионалне телевизије, уз договор са главним и одговорним уредником и вршиоцем дужности директора Наташом Анђић, определила се да својим гледаоцима пружи прилику да највеселију ноћ проведу у добром расположењу.
Водило се рачуна о репертоару и одабиру песама које имају музичку вредност. Тако ће се током четворосатног програма смењивати изворне, староградске, шабачке и новокомпоноване песме које су својим веком трајања и квалитетом заслужиле да уђу у народњачку класику. У изузетно лепој сценографији старе шабачке кафане под звезданим небом и канделабрима, наступиће: Никола Марковић Гиба и Силвија Јовановић, Народни ансамбл КУД „Абрашевића“-„Тандрчак“, „СМС бенд“, „Сићани славуји“, „Естрада“ и „Трио кафе бенд“.
Водитељски трио у саставу Ивана Јелић, Бранимир Иветић и Милован Ђенадић, у интермецима између блокова упутиће гледаоцима непретенциозне новогодишње поруке и афоризме, и тако све од 21 до 1 сат иза поноћи. У сваком случају, биће то четири сата лепог програма, који ће сви они који су га пропустили током новогодишње ноћи, моћи да гледају 1. јануара у поподневним сатима. Снимање Новогодишњег програма ТВ Шабац, помогли су: Ветеринарска станица Шабац, Синалко, Агропапук и Влада Јанковић Шеле.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa